Többféle módon is lekérdezhető a tulajdonos által a SZÉP Kártya egyenlege. A bankok online felületén és telefonos ügyfélszolgálat segítségével, valamint a POS terminál használat után kapott bizonylatról is tájékozódhat a kártya alszámláinak aktuális egyenlegéről.

A Széchenyi Pihenő Kártya tulajdonosa többféle módon is tájékozódhat arról, hogy a munkáltatói utalás, ill. az egyes fizetési tranzakciókat követően a SZÉP Kártya egyenleg milyen összeget mutat.

 

OTP SZÉP Kártya egyenleg:

Az OTP Szépkártya tulajdonosok részére telefonon az OTP SZÉP Vonal ügyfélszolgálatán, a (06-1) 429-74-00 telefonszám 2-es menüpontján tudnak tájékoztatást adni a megfelelő azonosító adatok egyeztetését követően a kártya egyenlegének alakulásáról.

Online egyenleg lekérdezés esetén az OTP SZÉP Kártya-weboldal Munkavállalóknak szóló menüjében, az Egyenleg lekérdezése opciót kell kiválasztani. Az azonosító adatok, valamint az ellenőrző kód beírása után a kártyabirtokos hozzáférhet az adataihoz, megtekintheti a kártya forgalmát, és elérheti az aktuális egyenlegét.

Telefonos egyenleg lekérdezéshez szükséges azonosító adatok:

 • a kártyaszám utolsó tíz számjegye,
 • TeleKód (alapesetben a kártya utolsó három számjegye),
 • kártya tulajdonosának születési dátuma.

Online egyenleg lekérdezéshez szükséges azonosító adatok:

Első belépés esetén:

 • a kártyaszám utolsó tíz számjegye,
 • születési dátum,
 • adóazonosító vagy TAJ szám,
 • ellenőrző kód.

Regisztrált kártyatulajdonosként:

 • e-mail cím,
 • jelszó,
 • ellenőrző kód

 

MKB SZÉP Kártya egyenleg:

Akik MKB Szépkártya birtokosok, ők egyenlegüket online felületen a bank weboldalának Kártyaaktiválás és Egyenleglekérdezés menüjét választva, az azonosító adatok megadását követően tudják megtekinteni a tranzakciókat, valamint az aktuális kártya egyenleget.

Telefonos egyenleg lekérdezés esetén pedig az MKB Kártyaközpont számain lehet érdeklődni az azonosítást követően minden nap reggel 8 órától este 20 óráig. Vezetékes telefonról: (06-1) 238-03-61, (06-1) 238-03-62
Mobiltelefonról: (06-20) 289-70-09, (06-30) 931-97-04, (06-70) 779-76-99

Telefonos és online egyenleg-lekérdezés esetén a kártya tulajdonosának meg kell adnia az alábbi azonosító adatokat:

 • azonosító kód (a kártyán található egyedi, munkavállalói azonosító szám, NEM a kártya 8 jegyű száma!)
 • jelszó (alapesetben a kártya tulajdonosának születési dátuma ÉÉÉÉHHNN formátumban, pontok használata nélkül)

 

K&H SZÉP Kártya egyenleg:

A K&H Szépkártya tulajdonosai az online egyenleg lekérdezést a K&H SZÉP Kártyarendszer Munkavállalói felületén belépve, az azonosító adatok megadását követően tudják kérni. Lehetőség van telefonos egyenleg információ kérésére is. Ebben az esetben a K&H Cégvonal telefonszámain lehet, azonosítást követően tájékozódni. A K&H Cégvonal telefonszámai vezetékes telefonhívás esetén (06-1) 335-33-55; mobiltelefon esetében (06-20) vagy (06-30) vagy (06-70) előhívó után 335-33-55. A K&H Cégvonal 24 órában áll az ügyfelek rendelkezésére.

Telefonos és online egyenleg lekérdezéséhez szükséges azonosító adatok:

 • kártyaszám
 • jelszó (alapesetben a kártya tulajdonosának adóazonosító jele)

 

Terminál egyenleg:

Amennyiben a SZÉP Kártya tulajdonosa POS terminál segítségével használja a pihenőkártyáját, a tranzakciót követő aktuális kártyaegyenlegről a kapott bizonylaton is tájékozódhat.                                                                                                                                      Mivel a kapott bizonylaton az utalványkártya teljes száma is látható, fontos, hogy a bizonylatot kellő gondossággal őrizzük meg, és semmiképp ne hagyjuk a vásárlás helyszínén.


Elnézést, a hozzászólás nem engedélyezett ezen a területen.